Ena naših najlepših pevk nas bo spustila v svojo intimo

Foto: Arin Rapuš
Foto: Arin Rapuš
S svojim petjem je navdušila tudi številne športne navdušence.
Oglej si celoten članek

Eva Pavli se z glasbo ukvarja že vrsto let. Akademska slikarka se je do zdaj dokazala že tako v klasični kot v operni in pop glasbi. Največ idej za glasbeno ustvarjanje Evo prešine največkrat kar med vožnjo s kolesom. "Takrat mi največkrat pride na um neka melodija, ki si jo potem malce prepevam in če se mi zdi primerna za nadaljnje ustvarjanje, se ustavim ter jo hitro posnamem na telefon, da mi ne uide iz spomina." Naj spomnimo, da je tudi njena himna evropskega prvenstva v odbojki odmevala na številnih športnih prizoriščih. Poleti je predstavila novo pesem Tuki zdej, ki so jo poslušalci že lepo sprejeli. Zdaj pa Eva z nestrpnostjo pričakuje nocojšnji koncert v ljubljanski Zorici. Za zurnal24.si je ob tem povedala:

"Res je, nocoj bo v ljubljanski Zorici moj prvi malo resnejši koncert. Na odru me bodo spremljali zanimivi ljudje. Imam novega bobnarja Žiga Petriča, za čisto poseben elektronski razvrat, pa bo s svojimi aparaturami poskrbel Martin Vogrin. Pridružil se mi bo še glasbeni gost mladi raper z imenom Slice in odlični hiphop plesalki Petra Kačar in Larisa Tanšek. Skozi glasbo vas bom popeljala v svoj intimno izpovedni svet. Predstavila bom nekaj svojih starejših skladb, nekaj pa bo tudi novih." Za ljubljansko Zorico se je Eva odločila zaradi tega, ker meni, da je prostor ravno prav klubski, po drugi strani pa zelo "hip". "Koncert bo mešanica plesa, glasbe in pa video projekcij, ki sem jih pripravila prav za to priložnost," še pojasni na koncu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:44 1. December 2022.

    wtf.. naj pokaže joške

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.