Za golo Cersei plačali 200 tisoč evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Prizor, v katerem se Lean Headey gola sprehaja po Dubrovniku, je HBO stal več kot 200 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Zanimanje javnosti za snemanje omenjenega prizora je bilo veliko. Mnogi so si želeli v živo ogledati potek snemanja, a so jim načrte prekrižali producenti serije Igra prestolov. 

Da fotografije ne bi ušle v javnost, so najeli 200 varnostnikov, ki so jih varovali pred nezaželenimi obiskovalci. To je pomenilo, da so morali seči v denarnico, če so hoteli, da gostinci in drugi podjetniki med štiridnevnim snemanjem zaprejo svoje lokale. 

Kdor bo stežka počakal na začetek pete sezone priljubljene serije, ki jo bodo začeli predvajati aprila prihodnje leto, si lahko Leno Headey v Evinem kostumu ogleda v njenih filmih. Golo Leno tako lahko vidite v filmih Waterland, Aberdeen, Parole Officer, Fair Game, Mrs Dalloway in 300. V slednjem sta se strasti predajala z Gerardom Butlerjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.