Za Holmesovo se zanima tudi Clooney

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Holmes naj bi se dobivala tudi z Georgeem Clooneyjem.
Oglej si celoten članek

Najbolj vroča govorica, ki se širi po Hollywoodu, je, da sta Katie Holmes in Jamie Foxx par. Videvali so ju pri njej, pri njem in na neki zabavi. Katie se na govorice še ni odzvala, Foxx pa jih je označil za "smešne". "Stoodstotno ne držijo. Smešne so. Na neki dobrodelni prireditvi sva plesala, in še to v družbi drugih," je povedal za Entertainment Tonight in poudaril, da je Katiejin nekdanji mož Tom Cruise že od leta 2004 njegov dober prijatelj.

Se tolaži s Clooneyjem?

Revija Grazia pa poroča, da se Katie tolaži pri Georgeu Clooneyju. Zbližala naj bi se kmalu po koncu Clooneyjeve zveze s Stacy Keibler. Zvezdnika naj bi se že večkrat dobila na večerji, kaj se bo iz teh skupnih trenutkih razvilo, pa bo pokazal čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.