Za igralkino življenje so se borili 45 minut

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Znanih je več podrobnosti o smrti 21-letne igralke Skye McCole Bartusiak.
Oglej si celoten članek

Še vedno ni znano, zakaj je morala Skye, ki je s filmom Patriot zaslovela leta 2000, umreti. Policija pravi, da po vsej verjetnosti ne gre za samomor ali umor, zato bo treba počakati na rezultate obdukcije.

Njena mati Helen pa je CNN-u izdala, da je imela njena hči epilepsijo. Skye je nekaj let živela brez napadov, pretekli teden pa so se ponovili. "Predvidevamo, da je imela napad in se zadušila, ko nikogar ni bilo ob njej,“ je za televizijo povedala Helen.

Truplo je v stanovanju nad garažo zvezdničinih staršev našel njen fant. 21-letnica je sedela na postelji. "45 minut so se borili za njeno življenje,“ je še izjavila užaloščena mati, ki je hčerko do prihoda reševalcev oživljala. Pogreb bo v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.