Za igralko usodna srčna kap

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Umrla je bollywoodska zvezdnica Aarthi Agarwal. Dočakala je le 31 let.
Oglej si celoten članek

Američanka je umrla na poti v bolnišnico v New Jerseyju, kamor se je odpravila zaradi težav z dihanjem. Kot pišejo mediji, je bil zanjo usoden srčni napad.

31-letnica v ZDA ni bila slavna, je pa njeno ime zelo znano ljubiteljem Bollywooda. Le nekaj dni pred smrtjo je izšel njen novi film Ranam 2.

Njena menedžerka je povedala, da je imela igralka težave s prekomerno težo in astmo. "Zdravila se je, a ji je zaradi zapletov odpovedalo srce,“ je še dejala.

Mediji sicer namigujejo, da so se njene težave začele po liposukciji pred enim mesecem. Natančen vzrok smrti bo razkrila obdukcija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.