Za imenom našega mojstra ličenja tiči tragična zgodba

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tragično izgubo je predelal na svoj način …
Oglej si celoten članek

Mladi umetnik ličenja Felix Foxx je pri rosnih 22-ih že uveljavljeno ime v svetu YouTuba in Tik Toka. Umetnik ličenja in videograf je pravi virtuoz na svojem področju, hkrati pa je tudi mavrični aktivist, ki odkrito govori o svoji spolni usmeritvi.

A čeprav že zelo mlad žanje velike uspehe in pred kamero vedno deluje samozavestno, pa za njegovim umetniškim imenom stoji žalostna zgodba. Felix je pred leti namreč veliko prezgodaj izgubil očeta, katerega rojstno ime je bilo Feliks. Ker je v težkih časih uteho načel v ustvarjanju z ličili, se je odločil, da se s svojim umetniškim imenom pokloni prav pokojnemu očetu.

Za Youtube kanal Joonglaa je ustvaril prekrasen poleten videz, ki ga lahko poustvarite doma in zaupal še marsikaj zanimivega o sebi. Preverite v spodnjem videu … 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.