Za jajčece Angiejine dvojnice 24 tisočakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Temni lasje, visoke ličnice in čelo, vitka, visoka ženska, podobna Angelini Jolie. Tista, ki se najde v tem opisu, bi lahko dobila približno 24 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Podjetje, ki v Los Angelesu ponuja jajčeca parom, ki ne morejo zanositi, išče prav takšno žensko. V oglasu, ki so ga objavili v The UCLA Daily Bruin, so zapisali, da iščejo žensko, ki je podobna Angelini Jolie. V zameno za njena jajčeca so pripravljeni plačati 24 tisoč evrov. 

Podjetje ima očitno stranko, ki si želi otroka, podobnega slavni igralki in je zato pripravljena odšteti mastne denarce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.