Za koronavirusom zbolela ta znana Slovenka

Pravi, da sta jo doletela dva zelo značilna simptoma.
Oglej si celoten članek

Pevka in radijska voditeljica Radia Center Ana Teržan, bolj znana kot Anabel, je na Instagramu sporočila, da  je pozitivna na covid-19. 21-letna glasbenica je tako dokaz da virus ne prizanaša niti mladim, čeprav jo trenutno pestita le dva simptoma, izguba vonja in okusa.

"Hej, danes ob 20:17 uri sem izvedela, da sem pozitivna na Covid-19. V redu sem, ne skrbite, edini simptom pri meni je izguba vonja in okusa. Trenutno sem v samoizolaciji in že tretjič gledam serijo The office. Zabavno, zabavno, zabavno. Ostanite varni," je sporočila. Ani želimo čimprejšnje okrevanje.

Prav tako neprijetne novice pa prihajajo tudi iz hollywoodskih zvezdniških krogov, na svoj 60. rojstni dan je za koronavirusom namreč zbolel igralec Antonio Banderas

 Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 01:10 12. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 16:48 11. Avgust 2020.

    Tu si izposodite hiter denar Ali išcete nujno financno pomoc? vam je banka zavrnila in nimate kam iti? ne išcite …

  • 16:38 11. Avgust 2020.

    saj vsi ki se gonijo po hrvaski bodo prinesli korono v SLO,brez dvoma.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.