Za las je ubežala ognju

Foto: Žurnal24 Katie je očitno zelo disciplinirana.
Igralka Katie Holmes je bila na prizorišču snemanja ujeta v gorečem avtomobilu, vendar je hitro reagirala in pravočasno ušla.
Oglej si celoten članek
Katie Holmes v Avstraliji snema novo različico filma Don't be afraid of the dark (Ne boj se teme op. prev.). Med snemanjem prizora, v katerem Katie sedi v avtomobilu, je nenadoma eksplodiral akumulator. Katie je hitro zbežala iz avtomobila, nato pa se je le-ta vnel.

Katie je bila po nesreči vidno pretresena, zaradi česar si je vzela preostanek dneva prosto. Ekipa, ki skrbi za posebne efekte, še vedno raziskuje, kako je prišlo do nesreče. Katie je naslednji dan prišla na snemanje, čeprav je bila še vedno prestrašena.

"Eksplozija akumulatorja ni bila del scenarija, zgodila se je nesreča," so pojasnili predstavniki. Sicer pa je Katie med pripravami na snemanje filma pojasnila, da se izjemno veseli vloge in sodelovanja pri projektu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.