Za Ledgerjevo smrt kriva mafija?

Foto: Žurnal24 Randy Quaid se je zatekel v Kanado. (Foto: Flynet)
Randy Quaid in njegova soproga sta zbežala iz Amerike, ker naj bi jima bila za petami mafija. Ta je menda kriva tudi za smrt Heatha Ledgerja.
Oglej si celoten članek

Igralec Randy Quaid in njegova soproga sta v intervjuju za oddajo Good Morning America razkrila šokantne informacije. Pravita, da sta bila prisiljena zapustiti ZDA, ker ju hoče ubiti hollywoodska mafija. Par, ki se je zatekel v Kanado, sicer išče kalifornijska policija, saj sta osumljena, da sta sama vlomila in uničila svojo hišo v Santa Barbari. Poleg tega naj bi zvezdnik že večkrat pozabil plačati nočitve v hotelu.

Kakorkoli že, igralec za vse krivi mafijo (pravita ji Star Whackers – uničevalci zvezd), ki ju menda zasleduje, jima prisluškuje, vdrli pa naj bi jima tudi v računalnik. "Sva begunca. Hollywoodska begunca. Želiva le, da naju zločinci iz Amerike pustijo pri miru," je izjavil Quaid, ki zanika namigovanja, da sta z ženo odvisna od drog in da imata duševne težave. Zgoraj omenjena skupina naj bi ju poskušala zaradi denarja celo ubiti. In to ne bi bilo prvič, da bi Star Whackers zakrivili smrt zvezdnika, trdita. Med drugim naj bi bili krivi za smrt Heatha Ledgerja, Chrisa Penna in Davida Carradina.

Randy nadalje pravi, da je mafija kriva tudi za njegov vedno slabši odnos z bratom Dennisom Quaidom, ki je od svojega starejšega brata že večkrat zahteval, naj se poda na kliniko za odvajanje od drog. "Zadnja leta je bil najin odnos napet. A ljubim svojega brata. Skrbi me zanj. Tudi on je njihova žrtev."

Za konec je igralec še navedel, kdo so naslednje zvezde, ki se jih bodo lotili mafijci. Na vrhu seznama so Mel Gibson, Lindsay Lohan in Britney Spears. Gibson je zaradi njih že zabredel v težave, pravita zakonca. "Mislim, da so Melu podtaknili drogo," si Randy razlaga Gibsonovo neprimerno vedenje, ki je v zadnjih tednih redno polnilo tabloide. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.