Za lepoto je kriva ljubezen

Foto: Žurnal24
Trije otroci in štiri desetletja so že za njo, a se Julia Roberts še vedno lahko pohvali z dobro postavo. Igralka je ključ do lepote našla v ljubezni.
Oglej si celoten članek

Julia Roberts je na Havajih uživala v krogu družine in skočila tudi v kopalke. ©

 
"Ključ do lepote je, da vedno gledaš nekoga, ki ga imaš rad. Resno," je za revijo Allure dejala 41-letna Julia Roberts . Njeno življenje se trenutno vrti okoli otrok, ki ji s svojimi dejanji lepšajo dneve. "Henry še ne zna vseh besed. Včasih, ko me zagleda, bo rekel 'Mama' in se mi vrgel v objem. Finn mi pove, da so mu všeč moji uhani. Hazel pa mi včasih že navsezgodaj zjutraj pove, da sem lepa. Vse to zahvaljujoč mojemu možu. Vidijo, kaj dela in kako si izkazujeva čustva. Najboljša stvar, ki jo lahko storite za svoje otroke, je, da si v njihovi prisotnosti izkazujete ljubezen," dodaja Julia, ki ji ob hčerki in sinovih ne bo nikoli dolgčas.

Nad igralko, bolje rečeno nad njeno postavo, so bili navdušeni tudi tisti, ki so jo videli na Havajih, kjer je dopustovala z družino.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.