Za ločitev kriv Chris Martin

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Frontman skupine Coldplay je v intervjuju priznal, da je on kriv, da sta se z ženo odločila raziti.
Oglej si celoten članek

V pogovoru za BBC Radio 1 je pevec Chris Martin odkrito spregovoril o ločitvi od svoje žene  Gwyneth Paltrow. Njegove osebne težave so razlog, da sta se odločila za razhod, je povedal.

"Nikogar ne bom krivil razen sebe," je povedal in dodal, da ne moreš uživati z osebo, če se ji ne odpreš. "Kot sem povedal, če se ne odpreš, ne moreš ceniti nečesa čudovitega v notranjosti. Lahko si z nekom, ki je čudovit, a zaradi lastnih težav tega ne moreš proslaviti na pravi način. Kar se je zame spremenilo, je to, da se skozi življenje ne želim več prebijati v strahu, v strahu pred ljubeznijo, zavrnitvijo ali neuspehom," je povedal.
 
"Pred dvema letoma sem postal prava razvalina, ker ne znam uživati v stvareh, v katerih sem dober, in v stvareh, ki me obkrožajo, ker me težijo. Nikogar ne bom krivil. Do določene točke v življenju sem bil popolnoma ranljiv in povzročil nekaj težav. Če ljubezni resnično ne pustiš blizu, je ne moreš vračati."

Razmišljal je še naprej: "Mislim, da mora biti vsak v svojem življenju na določen način zlomljen. Vsak gre skozi določene preizkušnje, pa če so to ljubezen, otroci ali bolezen."

Pevec in igralka, ki imata dva otroka, sta bila poročena deset let. Razšla sta se sporazumno, poudarila pa, da bosta kljub vsemu ostala družina in se še naprej imela rada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.