Za Longorio je bil usoden šov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Eva Longoria je zaljubljena v zelo uspešnega poslovneža.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica serije Razočarane gospodinje Eva Longoria je potrdila zvezo s poslovnežem Ernestom Arguellom iz Nikaragve. 

Eva in Ernesto sta se spoznala med snemanjem resničnostnega šova za zmenkarije "Ready For Love", katerega producentka je Eva, predvajajo pa ga na televiziji NBC. Ernesto je bil kandidat, ki se je med šovom tudi zares zaljubil, a ne v Evo, temveč v miss ZDA Shandi Finnessey. Zveza je trajala le kratek čas.

Govorice, da Eva ni več samska, se po Hollywoodu širijo že nekaj mesecev. Golobčka sta bila sprva le prijatelja, mediji pa so jima takoj pripisali ljubezensko razmerje. "Mislim, da se moram medijem zahvaliti. Pokazali so nama tisto, kar sprva sama nisva videla,“ se je pošalila 38-letnica, ki je družino 34-letnega Ernesta že spoznala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.