Za manekenko usodna gripa

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška manekenka Jennifer Scherman je umrla zaradi okužbe z gripo.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna manekenka Jennifer Scherman, ki je bila znana po divjih svetlih kodrih, je zaradi okužbe z gripo umrla v Buenos Airesu. Marca se je manekenka pojavila v šovu Popolni model, kjer je uspela priti do finala. Nato pa je odpotovala v Argentino. Tam pa jo je napadel virus gripe. Dobila je antibiotike, vendar se je zdravstveno stanje samo še poslabševalo. Zdravniki so se zaman borili za njeno življenje, v bolnišnici je umrla 13. oktobra. Modni svet je pretresen ob izgubil priljubljene manekenke.

Študentka iz nemškega mesta Muenster je vedno sanjala o karieri na modni pisti, 2010 pa so se ji uresničile sanje. Postala je Miss World Cup in miss interneta. Bila je Nemka, a imela argentinske korenine. Njen oče je pred tridesetimi leti prišel v Nemčijo iskat boljše življenje, kjer se je poročil in ustalil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.