Za manikiro odštela pet tisoč dolarjev

Foto: Reuters Rihanna Foto: Reuters/Žurnal24 Rihanna
Rihanna je na nedeljski podelitvi grammyjev blestela v drzni Armanijevi obleki, kar pa ni bila najdražja stvar na seksi pevki. Njene nohte je namreč krasil lak s 24-karatnim zlatom, ki je vreden kar pet tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Rihannina osebna manikerka Kimmie Kyees je pred nedeljsko podelitvijo grammyjev dobro poskrbela za pevkine nohte. Nalakirala jih je z lakom, ki vsebuje 24-karatno zlato, steklenička pa stane kar pet tisoč dolarjev. Za še dražji učinek je na Rihannin mezinček dodala dolarjev znak.

A zlati nohti niso bili tisto, zaradi česar je zvezdnica blestela na rdeči preprogi. Za to se lahko zahvali zapeljivi črni Armanijevi kreaciji, ki je lepo poudarila njeno seksi postavo. Preverite, v kakšnih opravah so se po rdeči preprogi sprehodile ostale zvezdnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.