Za Manuello ne bo idealen dan …

Foto: Andres Putting (EBU)
Foto: Andres Putting (EBU)
Polfinale in finale Eurosonga. Bodo Manuelli v četrtek in v soboto številke naklonjene? Vprašali smo strokovnjakinjo, znano slovensko numerologinjo Lili Sorum.
Oglej si celoten članek

Numerologija izhaja iz razlage petih osebnih števil, ki jih izračunamo iz imena, priimka ter rojstnega datuma. Število življenjske poti je razlaga naših talentov. Med Manuelline največje talente, tako pravi numerologinja, zagotovo spadata izjemna prilagodljivost in spontanost. "Res je oseba, ki zna uživati v doživetjih ter trenutku. Ravno ta spontanost ji daje gibljivost na odru," pravi Sorumova, ki si je pobližje ogledala tudi pevkino Število duše, ki razkriva, da je Manuella "umetniška duša, ki je najbolj srečna, ko lahko ustvarja in osrečuje druge".

"Letos se nahaja v osebnem letu 5, kar pomeni, da je definitivno v obdobju, ko se dobro počuti v svoji koži. Pričakuje lahko mnogo sprememb in predvsem nihanja ter tudi negotovosti, a v njih se bo naučila uživati," je še razložila numerologinja, ki pa žal nima le dobrih novic. "Polfinale, 12. maj, bo za njo kot zavorno olje. Na ta dan lahko zaniha v strah in ovire ali pa togost. Zelo pomembno je, da premaga morebitno tremo in zadržanost. Sam dan ne podpira njene najbolj močne plati, ki pa je ravno spontanost." Tudi sobotni finale, če se bo vanj uvrstila, bo naporen … "Tudi 14. maj zanjo ni najbolj idealne dan,  a vsekakor ji bolje kaže 14.5. kot 12.5."

Draga Slovenija, še bolj bo treba stiskati pesti! Srečno, Manuella!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:15 11. Maj 2016.

    da ne bo njen idealen dan, je jasno že odkar ste jo izbrali za eurosong....ponavadi imajo vsi naši nastopajoči na …

  • 12:56 11. Maj 2016.

    zurnal24, današnje novice... blodnje psihopata, ki misli, da vidi v prihodnost, novica, da sta se dva angleža dala dol v …

  • 12:11 11. Maj 2016.

    Numerologinjo Lili Sorum bi vprašal kaj bom danes jedel za kosilo in seveda ali mi bo žena dala danes zvečer. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.