Za materinski dan le malenkost

Foto: promocijsko gradivo Lush, 21,95 EUR Foto: promocijsko gradivo La Chocolate, 10,90 EUR Foto: promocijsko gradivo Stojalo z aknjige muca, Maja Orehek, 15 EUR Foto: promocijsko gradivo Sveča Yanke Candle, 24,90 EUR
Bliža se materinski dan. Podarite cvet ali drobno pozornost.
Oglej si celoten članek

"Praznovanje praznika, posvečenega vsem mamam, se je pri nas uveljavilo šele po letu 1991, v nekaterih drugih evropskih državah pa ta dan praznujejo že od konca prve svetovne vojne. Slovenija je edina država, ki ga praznuje 25. marca. Navada praznovanja se je v Evropo razširila iz ZDA," pravijo na Statističnem uradu Republike Slovenije.

Praznovanje je po navadi zaokroženo z majhnim darilom. Če nimate ideje, s čim bi letos svoji mami naredili življenje vsaj malo bolj pisano, jo poiščete med našimi namigi. Če pa ste vsaj malo ustvarjalni, lahko darilce izdelate sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.