Za medene tedne na otok Rab

Foto: Žurnal24 Kate in William se bosta poročila 29. aprila. (Foto: EPA)
Priprave na kraljevo poroko so skoraj pri koncu, ostalo je le še ugibanje o tem, kje bosta Kate in princ William preživela medene tedne. Britanski mediji pravijo, da na hrvaškem otoku Rab.
Oglej si celoten članek

Čeprav na otoku ni hotela, ki bi se lahko pohvalil s petimi zvezdicami, so se ljudje na Rabu odločili, da bodo kraljevemu paru vsekakor omogočili kar se da udoben obisk.

 

Po pisanju britanskih medijev naj bi se Kate in William za hrvaški otok Rab odločila predvsem zaradi ljubezenske zgodbe Edwarda VIII., ki je bil kratek čas britanski kralj, in njegove izbranke Wallis Simpson, ki sta Rab obiskala daljnega leta 1936.

 

Tiskovni predstavnik kraljevega para govoric o obisku Raba še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.