Za Mirno je bilo to poletje drugačno

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Pevka Mirna Reynolds si je prvič po 15 letih privoščila poletni premor, trenutno pa že s polno vnemo ustvarja novo skladbo.
Oglej si celoten članek

"Letošnje poletje sem si prvič vzela pavzo od nastopanja in ustvarjanja. Čeprav sem sprva mislila, da bo težko, saj že kakšnih 15 let moja poletja zapolnjujejo nastopi, sem ugotovila, da se mi je ta počitek resnično prilegel. Vzela sem si veliko časa za prijatelje in si privoščila počitnice v Španiji, Bolgariji ter nekaj dni na hrvaški obali," nam je zaupala glasbenica Mirna Reynolds, ki že hiti novim izzivom naproti.

"Zdaj pa s polno paro naprej! Pripravljam novo avtorsko skladbo, ki bo izšla v septembru, poleg tega pa spet delam nekaj projektov za druge izvajalce. Trenutno so mi v največji užitek pospešene vaje z bendom, ki me bo od septembra spremljal na nastopih," dodaja Mirna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.