Za mladoletne drugačen Brüno

Foto: Žurnal24 Sacha Baron Cohen se je znova izkazal.
Britanski gledalci si bodo od petka dalje lahko ogledali dve različici komedije Brüno.
Oglej si celoten članek

Poleg različice, ki je dovoljena zgolj za polnoletne obiskovalce, bodo pripravili posebno različico, ki si jo bodo lahko ogledali mladoletni nad 15. letom.

Prvič v zgodovini bodo v Veliki Britaniji istočasno predvajali dve različici enega filma. Predstavniki studia Universal Pictures so pojasnili, da so morali določene prizore izrezati. Vendar so dodali, da je nova različica krajša le za eno minuto in 50 sekund. Izrezali naj bi določene prizore, ki bi lahko razburili gledalce.

Kmalu pred prihodom filma v kinematografe so iz spoštovanja do družine Jackson izrezali tudi prizor z Michaelovo sestro La Toyo.

Medtem je film v ZDA zasedel prvo mesto na lestvici najbolj gledanih filmov. Pričakujejo, da bo tako uspešen tudi v Veliki Britaniji. Od 12. julija, ko je film prišel v kinematografe, so namreč zaslužili več kot sedem milijonov evrov.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.