Za nemškega zvezdnika zelo malo upanja

Foto: Profimedia
Na zadnjih fotografijah je bil pevec oblečen v žensko.
Oglej si celoten članek

Pevec Daniel Küblböck je včeraj pred obalo Kanade skočil v morje. Iskali so ga ves dan, a žal brez uspeha.

Pevec, ki je pred leti zaslovel s šovom Deutschland sucht den Superstar, v katerem je zasedel 3. mesto in nato s pesmijo You drive me crazy zabeležil velik uspeh, je bil na poti iz Hamburga v New York.

Kot so poročali gostje, se je zvezdnik na ladji obnašal agresivno in našemljen v žensko razgrajal. Tik pred incidentom je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri nosi belo obleko in ženski nakit.

Foto: Instagram Daniel Küblböck
Reševalci nadaljujejo iskanje, nemški mediji pa medtem poročajo, da je verjetnost, da bodo 33-letnika našli živega, zelo majhna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:58 10. September 2018.

    pederajls zmešani

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.