Za njen odhod ni kriva Suzana Perman

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Novinarka Vera Ladžić je za naš portal zanikala govorice, da je za njen odhod s POP TV kriva novinarka Suzana Perman.
Oglej si celoten članek

Vera Ladžić, eden najbolj prepoznavnih obrazov informativne oddaje 24UR, je zapustila POP TV. Bojan Požar je na Twitterju napisal, da naj bi bila za njen odhod kriva tudi Suzana Perman.

"Res je, da nisem več na POP TV. Ne vem pa, kako naj komentiram zapis. Vsaka dobra zgodba se bere, to razumem. Če rečem, da niti slučajno ni vplivala na moj odhod, sem v odgovor vložila že čisto preveč energije,“ je za zurnal24si povedala simpatična Vera in dodala, da je našo največjo komercialno televizijo zapustila, ker "je prišel čas za nove izzive“ in da o svojih nadaljnjih poslovnih korakih še ne more govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:35 29. Oktober 2014.

    Ja najin odnos je bil nekaj posebnega. Čisto krvna ljubezen.

  • 17:43 29. Oktober 2014.

    Ah Vera, kje so časi ko sva bila skupaj...

  • 08:41 29. Oktober 2014.

    O škoda, mi je bila všeč, ker je povedala veliko vsebine.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.