Za obliznit! Sladka Inja gola na tujem portalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V priljubljeni seriji Usodno vino jo spremljamo v vlogi nedolžne vinarke Nine, v resnici pa je Inja precej bolj drzna gospodična ...
Oglej si celoten članek

Inja Zalta je na domači medijski sceni že od rosnih štirinajstih, ko je leta 2008 osvojila naslov naj smrklja. Ta smrklja pa je zrasla v nadarjeno, še lepšo in drzno lepotico, ki ji pred fotografskim objektivom ni težko odložiti krpic. Inja je že pred dvema letoma pozirala Alešu Bravničarju za domačo izdajo revije Playboy, a te fotografije še zdaleč niso tako drzne, kot tiste, ki jih je lansko leto posnela za P Magazine.

Mmm, napasite si oči na domači 21-letni lepotički, ki je pred objektiv stopila brez ličil in ostale navlake, ki je niti ne potrebuje. Fotografije najdete TUKAJ. Je sploh smiselno vprašati, ali so vam všeč?

Je pa portal Infobae naredil eno usodno napako, in sicer to, da je našo lepotičko označil za Slovakinjo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:00 29. Junij 2016.

    In ji je padla "slava".

  • 20:18 27. Junij 2016.

    HEHE... Slovaški model.... "La modelo eslovaca posó para..."

  • 18:58 27. Junij 2016.

    Ma dejte no to, še na valeti so punce bolše nekatere, da ne govorim za maturantke, tale je navaden otrok …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.