Za oboževalce in skeptike

Foto: Žurnal24 Vstopnice za večerno predstavitev dokumentarca so razprodane, medtem ko so za pr
Tist' dan v tednu. Dokumentarni vpogled v zakulisje skupine Big Foot Mama.
Oglej si celoten članek

“Za naše oboževalce je film predvsem vpogled v zakulisje, za skeptike in tiste, ki nas ne poznajo dobro, pa odgovor na vprašanje, zakaj se o BFM še vedno toliko govori,” je namen dokumentarca o Big Foot Mami (BFM) Tist' dan v tednu, ki bo premierno kar dvakrat prikazan jutri v Kinu Šiška, pojasnil basist skupine Alen Steržaj.

Zgodba je povedana brez olepšav, z vsemi vzponi in padci.
Alen Steržaj
 

Film je ustvarila ekipa iz Benjamin produkcije, ki je posnela lanski razprodani koncert v Križankah in 20 drugih koncertov turneje Važno, da zadane, poleg tega pa dokumentirala vožnjo v kombiju, večerje, zaodrje, vaje in snemanje v studiu ter zbrala tudi veliko arhivskih posnetkov, od snemanj plošč do TV intervjujev.

Tisti koncertni dan v tednu
Naslov filma je domislica Benjamin produkcije. “Ko so analizirali naše osebnosti, so spoznali, da so naša največja strast koncerti: vedno ves teden težko čakamo na dan, ko se gre na koncert,” pravi Steržaj in dodaja, da je zgodba o BFM povedana “brez bistvenih olepšav, takšna, kot je, z vsemi vzponi in padci, uspehi in trenji”, film pa po njegovih besedah pojasnjuje tudi, kako se bend, ko enkrat doseže dno, spet vzpne na vrh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.