Za otroke najemata zabavljače

Foto: Flynet Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Zahara Jolie-Pitt Foto: Flynet Vivienne Jolie-Pitt Foto: Flynet Shiloh Jolie-Pitt Foto: Flynet Pax Thien Jolie-Pitt Foto: Flynet Maddox Jolie-Pitt Foto: Flynet Knox Jolie-Pitt
Angelina Jolie in Brad Pitt svojih otrok ne razvajata le z dragimi igračami, temveč tudi z zabavljači, ki jih najemata samo zanje.
Oglej si celoten članek

Neimenovani prijatelj para je ameriški reviji Us Weekly izblebetal, da Angelina Jolie in Brad Pitt svojo druščino šestih otrok zabavata tako, da pogosto najameta otroške zabavljače, ki pridejo kar na dom. Trenutno jih zabavajo v Londonu, kjer Brad snema film World War Z.

"Angelina in Brad opožujeta podjetje Amanda's Action Kids. Lastnica Amanda je povsem navdušila družino Jolie-Pitt in otroci se je kar ne naveličajo," je izdal vir. 10-letni Maddox, 7-letni Pax, 6-letna Zahara, 5-letna Shiloh in 3-letna dvojčka Vivienne in Knox najbolj uživajo ob poslikavah obraza in igračah, ob katerih se hkrati tudi učijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.