Za Petrino novo frizuro krivi fani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Petra Majdič nam je razkrila, da se z novo, bolj drzno pričesko, lažje skrije pred oboževalci.
Oglej si celoten članek

Petra Majdič je na prireditvi Slovenka leta presenetila z drzno pričesko."Namenoma sem izbrala tako pričesko. Včasih si zaradi rekvizitov in kape tega nisem mogla privoščiti. Prijetna sprememba, ki pa je malo povezana s tem, da se stopim med množico. Nova podoba z novo pričesko kar deluje in to je tudi bila moja želja. Zgodi se, da sem ljudem malo poznana, vendar, preden dojamejo, kdo sem, grem že naprej. Je pa prepoznavanje še vedno prisotno," pravi Petra.

Sicer pa olimpijka, kljub temu da je kariero profesionalne športnice obesila na klin, ne počiva.
"Zelo pestro je, še naprej delam team buildinge, precej sodelujem s Planico in Roglo, s smučarsko zvezo in olimpijskim komitejem Slovenije sodelujem pri različnih projektih, vodim motivacijska predavanja … kar veliko dela imam. Zasebna zgodba pa je zastopstvo za znamko Oneway," nam je povedala Majdičeva in nam zaupala celo tisto najbolj intimno željo: "Želim si otrok, vendar si dajem čas, da bo prišel pravi trenutek za kaj takega. Zagotovo je tudi to ena izmed mojih naslednjih želja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.