Za piščanca zapravila 3.700 evrov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Priljubljena raperka Nicki Minaj si je prejšnji teden privoščila obilen obrok. Za piščanca za s seboj je odštela kar 3.700 evrov.
Oglej si celoten članek

Nicki je koncert v Manchestru tako zelo utrudil, da se je morala po nastopu nemudoma odpraviti v priznano restavracijo, kjer je imela precejšnje naročilo. S seboj je vzela toliko piščanca, da je morala zanj odšteti kar tri tisoč funtov (približno 3.700 evrov). "Naročilo je vsebovalo 550 piščančjih beder, 300 perutničk in 60 steklenic kokakole," je za britanski časnik Daily Star povedal vir in dodal: "Hrana je zavzela celoten avtomobil."

Zvezdnica je sicer znana po tem, da obožuje piščanca. Njena garderoba pred nastopi je vedno polna perutnine, v kateri uživa vsa njena ekipa. Pred nedavnim koncertom v Avstraliji pa si je poleg pohanega piščanca zaželela še belgijske vaflje, 12 pločevink energijske pijače, stepeno smetano in jagode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.