"Za plagiate sem vedel"

Foto: Žurnal24 (Foto: mediaspeed)
"Tone je pač tak človek – komade je kradel zavestno in se podpisoval kot avtor. S Pop Design smo se skregali tudi zato, ker tega nisem mogel več gledati," nam je povedal Vili Resnik.
Oglej si celoten članek

Ste v času, ko ste bili še član Pop Designa, vedeli, da je pesem Na božično noč plagiat?
Za plagiate sem vedel. Toneta sem na to večkrat opozarjal, da se bo prej ko slej izvedelo in da bo "štala". Tudi na enega od festivalov smo šli z nemškim komadom. Tone je pač tak človek – komade je kradel zavestno in se podpisoval kot avtor. S Pop Designom smo se skregali tudi zato, ker tega nisem mogel več gledati in ker se pod take pesmi nisem hotel podpisovati.

O plagiatih si preberite in poslušajte na povezavah:
Na božično noč in Zate.

Je za to vedel tudi Sazas?
Tudi Sazas je ves čas vedel za to. Meni je Košmrlj takrat velikokrat vrgel naprej, češ – ne pozabi, kdo je avtor komadov.

Je res, da vas Tone Košmrlj toži?
Tone Košmrlj me toži zato, ker sem zbral bivše člane Pop Designa in se imenujemo Vili Resnik in bivši člani Pop Design. Za božjo voljo, saj smo bili res vsi člani te skupine. Mar ni res?!

So tudi vam kdaj ponujali plagiat?
So. Denimo pesem Laure ni več je bila najprej ponujena meni, a sem jo zavrnil. Potem je bila prodana Miranu Rudanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.