"Za posilstvo gre, če je pri zavesti“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Glasbenik CeeLo Green se je za svoje izjave o posilstvu že opravičil.
Oglej si celoten članek

"Če se je nekdo onesvestil, ni zavedno s tabo. Ljudje, ki so bili zares posiljeni, se tega spominjajo. Če nekdo vdre v hišo, boš našel razbito okno. Kje je tvoj dokaz, da je bil nekdo posiljen,“ je Green zapisal na Twitterju.

Glasbenika je neka ženska obtožila, da jo je leta 2012 omamil in posilil. Kot je povedala domnevna žrtev, se je brez spominov na preteklo noč zbudila ob Greenu. Green je obtožbe zavrnil. Trdi, da je v seks privolila. Zaradi pomanjkanja dokazov niso vložili obtožnice za posilstvo. Green je bil kljub temu obsojen na tri leta pogojne kazni in 45 dni družbenokoristnega dela.

Green je tvite pozneje izbrisal, se zanje opravičil in se vsem, ki so mu stali ob strani, zahvalil za podporo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.