Za potrese okrivil homoseksualce

Foto: Žurnal24 Od preteklega tedna naprej lahko homoseksualni pari iz Izraela posvajajo otroke.
Izraelski poslanec je za nedavne potrese v državi obtožil parlament, ki je toleranten do homoseksualcev.
Oglej si celoten članek

Shlomo Benizri, član ortodoksne stranke Shas, je povedal, da so potrese povzročili zakonodajalci, ki dajejo legitimnost homoseksualnosti. Benizri je pozval člane odbora izraelskega parlamenta, naj "nehajo potrjevati zakone, ki podpirajo homoseksualnost v Izraelu, kar tako ali tako povzroča potrese."

Izrael je v preteklih letih sprejel dedovalne pravice za homoseksualne pare in priznal homoseksualne poroke Izraelcev, do katerih je prišlo v tujini. Od prejšnjega tedna naprej lahko homoseksualni pari tudi posvajajo otroke.

Dva potresa sta Izrael stresla pretekli teden, še nadaljni štirje pa so ga stresli novembra in decembra. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.