Za priprave zapravijo več kot za počitnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Predpočitniške diete, skrb za kožo in splošne priprave na počitnice močno olajšajo žensko denarnico. Celo bolj kot počitnice same, pravi raziskava.
Oglej si celoten članek

Sodeč po novi britanski raziskavi ženske v povprečju zapravijo kar 600 evrov za to, da bi se popolnoma pripravile na počitnice. Umetna porjavitev, manikire, pedikure, odstranjevanje dlačic z voskom, oblikovanje obrvi ... Vse to je na ženskem urniku, ko se pripravljajo na oddih, pravijo v britanskem salonu Debenhams, kjer so izvedli raziskavo. "Dober videz je veliko pomembnejši kot idealen bikini. Ženske so zato pripravljene zapraviti veliko denarja, da bi bile videti čim bolj popolno," je razložila Sara Stern iz Debenhamsa in dodala: "Za čim boljši videz bi odštele veliko več kot za počitnice."

Ženske naj bi za lepotičenje zapravile kar 11 ur, priprave pa se začnejo tri tedne pred odhodom, kar vključuje oblikovanje pričeske in masaže, zadnji dan pa še voskanje in umetna porjavitev. "Vedno več žensk za lepotičenje zapravi ogromno denarja. Naši saloni so poleti nabito polni," je še pojasnila Sternova.

Seznam najpogostejših lepotnih postopkov pred počitnicami:

  • umetna porjavitev,
  • manikira,
  • pedikura,
  • oblikovanje obrvi,
  • barvanje obrvi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.