Za prvi maj največ Slovencev v Poreč

Foto: Shutterstock Poreč Foto: Shutterstock Umag Foto: Shutterstock London Foto: Shutterstock Budimpešta Foto: Shutterstock Pariz Foto: Tadej Bernik Dunaj Foto: Shutterstock Barcelona Foto: Shutterstock Beograd Foto: Shutterstock Rim Foto: Shutterstock Portorož
Poreč in Umag sta med Slovenci najbolj priljubljeni destinaciji za preživljanje prvomajskih počitnic.
Oglej si celoten članek

Vsaj tako pravijo izsledki spletne strani za primerjavo hotelskih cen Trivago, kjer so zbrali deset med Slovenci najbolj priljubljenih destinacij za potovanja in preživljanje prvomajskih počitnic.

Če sta prvi dve mesti zasedli počitniški destinaciji v bližnji Istri Poreč in Umag, naj bi bilo tretje najbolj zaželeno mesto za kratki spomladanski oddih London. Sledita Budimpešta in Pariz, avstrijski Dunaj se je uvrstil na šesto mesto, sledijo Barcelona, Beograd in Rim.

Pa Slovenija? Med tistimi, ki so na omenjeni spletni strani iskali prenočišča za prvomajski oddih, se jih je največ zanimalo za Portorož, ki se je kljub višjim cenam uvrstil na zadnje deseto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:53 25. April 2014.

    in na prvi sliki ni Poreč...je Rovinj!!!

  • 07:31 25. April 2014.

    Kdo bi si to mislil! Takšen znanstveni komentar , očitno od mladoletnika , kajti če bi bil članek resnega novinarja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.