Za pusta kot filmske zvezde

Foto: Shutterstock pust pustna maska šema Foto: Shutterstock pust pustna maska šema Foto: Žurnal24 obleka kostum Hobit Foto: Žurnal24 pust kostum Hobit plašč Foto: Žurnal24 cigaretni ustnik Foto: Žurnal24 lasulja Foto: Žurnal24 umetne trepalnice
Pust. Letos na koledarju v začetku marca. Pohitite, če boste kostume in dodatke naročali iz tujine prek spleta.
Oglej si celoten članek

Preobrazba. Trgovine svoje police počasi že polnijo s pustnimi kostumi in dodatki, čeprav je ta na koledarju šele v začetku marca. Če niste eden od tistih, ki iščejo rešitev v zadnjem trenutku, se priprav lotite že zdaj, sploh če želite biti izvirni in boste kostume naročali prek spleta.

Navdih film

Filmski navdušenci boste zagotovo posegli po likih iz filma Veliki Gatsby ali aktualnega Hobita. Gatsby nas navdihuje z glamurjem iz 20. let, obleke pa ne boste nosili le za pusta, ampak tudi za kakšno drugo večerno priložnost. Ženske ne pozabite na dodatke, kot so cigaretni ustniki, rokavičke, pernati šali in trakovi za lase, moški pa na baretko in cigaro.

Pretiravanje dovoljeno

Izpolnite svoje skrite želje, prebudite otroka v sebi in se prepustite domišljiji. Pretiravanje je na ta dan več kot dobrodošlo, zato pogumno posezite po dodatkih, kot so umetne trepalnice, barvne leče, barvne krede za lase, lasulje in še kaj, kar bo popestrilo vsakodnevno rutino in vas spremenilo v nekoga, za katerim se bodo obračali pogledi in se spraševali, kdo je to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.