Za rojstni dan pod nož

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Madonna naj bi si za svoj 52. rojstni dan, ki ga bo praznovala 16. avgusta, privoščila več plastičnih operacij v vrednosti 160 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Pop kraljica Madonna se je odločila, da se bo za svoj rojstni dan pomladila, kolikor je le mogoče. V načrtu ima operacijo prsi in žil na nogah ter vrsto drugih posegov, s katerimi bi bila v šestem desetletju svojega življenja videti čim bolj seksi.

 

Darilo za rojstni dan

"Prijatelji so ji predlagali nekatere posege, ona pa misli, da bi bilo najbolje, da si jih privošči za rojstni dan," je povedal neki vir za časnik Daily Star in dodal, da bo šlo za manjše posege, saj želi pevka ohraniti naraven videz.

 

"Za številko si bo povečala prsi, da bi bil njen dekolte lepši, motijo jo tudi preveč izražene žile na nogah, naslednje leto pa si bo privoščila še nekatere manjše posege," je še pojasnil vir.

 

Pevka naj bi se za operacije odločila predvsem zato, ker želi ugajati svojemu več let mlajšemu fantu Jesusu Luzu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.