Za smrt ni krivo predoziranje

Foto: Žurnal24 Točen vzrok smrti Monjacka še ni znan. Neuradni viri trdijo, da je umrl zaradi s
Nekdanji medijski predstavnik igralke Brittany Murphy in njenega moža je povedal, da smrt Simona Monjacka ni bila posledica prevelikega odmerka.
Oglej si celoten članek

Roger Neal, ki je predstavljal igralko Brittany Murphy, ki je umrla lani decembra, ter njenega moža Simona Monjacka, je povedal, da se je slednji večer pred smrtjo počutil dobro. Veselil se je slavnostne prireditve naslednji dan, ki bi bila v čast njegovi pokojni soprogi.

"Imel je njene fotografije, ki jih še nihče ni videl, nameraval pa je prirediti razstavo, nekaj fotografij pa prodati v dobrodelne namene," je povedal njegov predstavnik. "Mislim, da je bil cel proces priprave razstave in svečane prireditve velik del njegovega okrevanja po smrti soproge," je še povedal.

"Nobeno poročilo, policijsko ali zdravniško, ali katerokoli drugo ne namiguje na predoziranje ali kaj podobnega. Vzrok za smrt ni bil prevelik odmerek, v to verjamemo. Bil je poln življenja, imel pa je veliko dela," je še pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.