Za Suri kupuje dvorec za 25 milijonov evrov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sveže samski Tom Cruise intenzivno išče nov dom, kjer bo lahko užival s hčerko Suri. Resno naj bi razmišljal o nakupu dvorca, v katerem je nekoč živel Mel Gibson.
Oglej si celoten članek

Tom namerava od Mela kupiti dvorec v Connecticutu, ki ima kar 15 spalnic, 17 kopalnic, kinodvorano in velik bazen, novo domovanje pa naj bi ga stalo 32 milijonov dolarjev (približno 25 milijonov evrov). Sveže samski igralec o nakupu tako razkošnega dvorca razmišlja zato, ker si želi, da bi se njegova hčerka Suri počutila kot princeska in ker noče, da bi trpela, ker sta se njena starša razšla.

Še pred dnevi se je namreč pisalo, da je šestletna Suri izjemno nesrečna, zato se mnogi bojijo zanjo. Tom jo sicer skuša potolažiti z darili, a Katie to ni všeč, saj noče, da kupuje njeno ljubezen. Kaj bo šele rekla na dvorec ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.