Za Tanjo hoče več kot 2.500 €

Foto: Arhiv izvajalke
Foto: Arhiv izvajalke
Tanja Žagar ne bo postala sovoditeljica narodnozabavne oddaje Slovenski pozdrav.
Oglej si celoten članek


Tanja Žagar
naj bi se v oddaji Slovenski pozdrav kot sovoditeljica pridružila Blažu Švabu, a se njenemu menedžerju Miki Šarac in RTV Slovenija ni uspelo dogovoriti. Po poročanju spletnega portala Pozareport.si naj bi bil ovira denar, saj naj bi Šarac na oddajo zahteval 2.500 evrov, a sam pravi, da se ni zataknilo pri denarju, pač pa pri nečem drugem. Povedal pa je še, da je zahteval več kot 2.500 evrov na oddajo.

"Pogovarjali smo se, tudi o ceni, a o teh zadevah ne morem govoriti, to je poslovna skrivnost. Nismo se dogovorili, tako da lahko zagotovo povem, da Tanja zaenkrat v oddaji ne bo nastopila. Razlog ni bil denar, saj smo bili oboji zainteresirani, a se ni izšlo," je izdal Šarac.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:21 21. Januar 2014.

    Saj je res lepa punca, ampak njen grlen glas pa res ni primeren za v oddajo. Z vsem spoštovanjem, ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.