Za tekmovalcem Big Brotherja so se obračali in kazali s prstom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Martin priznava, da mu je bilo kar malce nerodno …
Oglej si celoten članek

Martin Flis, ki smo ga spoznali v šovu Big Brother, je pretekli četrtek praznoval svoj 26. rojstni dan. Tomaž Jeraj, ki je prav tako nastopil v omenjenem resničnostnem šovu, mu je z gajbo piva čestital v soboto, in sicer v celjskem nakupovalnem središču.

Trenutek ni bil najbolj primeren, saj je Martin ravno takrat nakupoval obleke. Gajbo je tako vlačil s sabo in se z njo rinil med ostale nakupovalce. "Avto je bil predaleč, zato sem pivo nosil s sabo. Situacija je bila nerodna, a smo se ji na koncu vsi nasmejali,“ je povedal Martin in dodal, da so ga Celjani prepoznali. "Obračali so se za mano in kazali s prstom. Verjetno so se čudili, da si nekdo, ki je tako natovorjen, ogleduje obleke,“ je še dodal simpatični 26-letnik.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:19 3. Oktober 2016.

    kdo??martin??glavno da nosi union gajbo drugo ni važn

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.