Za temačno in magično zabavo

Foto: cakepops.si, 23.10.13 Cakepopsi, foto: cakepops.si, 23.10.13
Noč čarovnic. Odenite dom v črnino, prižgite sveče, zmešajte čarobni zvarek, nadenite si masko in zabava za noč čarovnic se lahko začne.
Oglej si celoten članek

Zabava. Vaša zabava za noč čarovnic naj bo temačna, strašljiva, magična in zapeljiva. Letos jo organizirajte kar doma.

Pripravite čarovniško vzdušje

Za nepozabno zabavo najprej odenite dom v temačno črnino, prižgite kakšno svečo in pri tem ne pozabite na varnost. Čarovniško vzdušje bo pričarala tudi glasba – izberite kaj gotskega. Poigrate se lahko tudi s prigrizki in pijačo. V posodi za punč naj plava recimo roka. Naredite jo tako, da operete rokavico iz lateksa, vanjo nalijete vodo, zavežete in daste v zamrzovalnik. Obarvate jo z jedilnimi barvami.

Primerno se oblecite

Ne nazadnje, poskrbite tudi zase. Dolga črna obleka, mrežaste pajkice, rokavice in še kakšen detajl, ki vas bo spremenil v magično čarovniško gostiteljico. Enako velja za moške, pa tudi svoje goste opozorite, da je to oblačilna zapoved, brez katere na zabavo nimajo vstopa.

Drzno pri ličenju

To noč si lahko privoščite pretiravanje v vseh pogledih. Umetne trepalnice, rdeče ustnice, zadimljene oči, drznejše pa se naličite v vampirskem slogu, ki smo ga lahko videli tudi na modnih brveh. Moški se spremenite v drakule in vampirje ter poiščite svojo žrtev noči.

Veliki svečniki in pajki

Dekor. Svoj dom lahko v strašljivo gnezdo spremenite že z detajli. Ogromni svečniki, buče, črne mačke, pajki ... Okrasite mizo, vhodna vrata in zavese, kupite tkanine v obliki pajčevine ter jih uporabite kot prt ali kakšen drug okras. Obvezni barvi sta seveda črna in oranžna. Poigrate se lahko tudi z okrasitvijo mize in pogrinjkom – prepustite se domišljiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.