Za to majico tiči žalostna zgodba

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ko je Courtney Mixon v trgovini zagledala žensko s to majico, je takoj vedela, kaj se ji je zgodilo.
Oglej si celoten članek

"Gledaš mavrico,“ piše na majici, s katero tale mamica svetu sporoča, da je prestala tragično izkušnjo. "Takoj sem vedela, kaj pomeni. Imela je splav in sedaj pod srcem nosi prelepega mavričnega otroka. /.../Odvrnila je, da možu ni najbolj všeč, kadar jo nosi, saj ljudje ne vedo, kaj pomeni. Povedala sem ji, da sem ponosna nanjo, da si je nadela ta kos oblačila, saj splav še vedno velja za tabu temo,“ je na Facebooku zapisala Courtney Mixon.

Mavrični otrok je otrok, ki se rodi ženski, ki je pred tem doživela splav ali je rodila mrtvega otroka. Pravijo, da te otroke spremlja posebna karma. Hrepenijo po harmoniji in se zato zelo slabo spopadajo z zavistjo in jezo. Odlikuje jih močna empatija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.