Za to preobrazbo je odštela 24 tisočakov

Foto: Profimedia Lisa Appleton Foto: Profimedia Lisa Appleton Foto: Profimedia Lisa Appleton Foto: Profimedia Lisa Appleton Foto: Profimedia Lisa Appleton
Česa vse si ni popravila?
Oglej si celoten članek

Britanska resničnostna zvezdnica Lisa Appleton je za spremembo svojega videza odštela kar 24 tisoč evrov. Lisa je bila pod nožem kar štiri ure. Naročila se je na liposukcijo, odstranitev odvečne kože z vek, odločila pa se e tudi za lifting kože na obrazu in vratu.

49-letna Britanka je za The Sun povedala, da je s svojim videzom zelo zadovoljna. Dodala je, da se je celo življenje trudila, da bi stvari potekale bolje, da bi bilo življenje lažje in da je na poti bilo kar nekaj ovir. "S svojem življenju želim izdati knjigo. Ljudem sem v navdih, sem dokaz, da si lahko brez prebite pare in da ti lahko uspe," je povedala Lisa in ob tem dodala, da je bila nekaj časa tudi brezdomka, po tem, ko sta se s fantom razšla.

Lisa je v Veliki Britaniji znana kot nekdanja tekmovalka v šovu Big Brother in po svojem odnosu do golote – paparaci jo namreč velikokrat ujamejo pred hišo v samo spodnjicah pa tudi njene oprave za v javnost so znane po tem, da skrijejo bore malo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:12 11. Oktober 2017.

    Lahko bi vsaj spodobnega kirurga poiskala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.