Za to žensko je zapustila Deppa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Biseksualna Amber Heard je Johnnyja Deppa zamenjala za hčerko francoskega politika Dominiquea de Villepina, Marie de Villepin.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Amber Heard, Johnny Depp Amber in Marie sta se v javnosti prvič skupaj pojavili v nedeljo, in sicer na zabavi, ki je sledila podelitvi oskarjev. Da sta lepotički v ljubezenskem razmerju, se je sicer govorilo že januarja, česar pa nobena od njiju ni potrdila.

Lahko bi rekli, da je Marie, ki se ukvarja z manekenstvom in je pevka skupine Pinkmist, v boju za igralkino srce premagala Johnnyja Deppa, ki je z Amber intimno prijateljeval sedem mesecev. Zanjo je zapustil celo svojo družino. V začetku leta pa je Amber zvezo prekinila, saj si je Depp želel monogamnega razmerja, kar pa ji kot biseksualki ni prav nič dišalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:49 28. Februar 2013.

    ha ha ..brez komentarja za ta svet

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.