Za vlogo raje seksa kot pleše

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kristen Stewart je priznala, da veliko raje kot v plesnih, igra v seks prizorih.
Oglej si celoten članek

"Plesni prizori  so me veliko bolj plašili, kot katerakoli seks scena. Med snemanjem se je v majhno sobo nagnetlo 60 statistov in plesali so tako, da si lahko čutil, kako vibrirajo tla. Bilo je noro, a hkrati zastrašujoče," je ob promociji svojega novega filma On The Road priznala Kristen Stewart in dodala, da so ji prizori povezani s seksom v veliko manjše breme, saj se zaveda, da ne gre zares.

"V resnici seveda ne seksam. Če bi vroče prizore izolirali, priznam, da je samega sebe smešno gledati, kako navidezno seksaš, čeprav sem si ta film z lahkoto ogledala že trikrat, kar ni značilno zame," je še dodala 22-letna zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.