Za vlogo v filmu hoče sto milijonov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Robert Downey Jr. bo morda postal najbolje plačani igralec v Hollywoodu, če bo studio pristal na njegove zahteve in mu za dve nadaljevanji franšize Maščevalci plačal sto milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Robert je v zadnjih letih s filmi, kot so Iron Man, Maščevalci in Sherlock Holmes, dokazal, da je vreden svojega denarja, česar se še kako dobro zaveda tudi sam, zato je producentom nadaljevanj Maščevalcev postavil ultimat. Če ga hočejo imeti v naslednjih dveh filmih, mu morajo plačati sto milijonov amriških dolarjev. Če mu bo to uspelo, bo postal najbolje plačani igralec v zgodovini Hollywooda.

Sicer pa 48-letni igralec ne zahteva nemogočega, saj mu je studio Marvel za prvi film že plačal 50 milijonov dolarjev, torej hoče za dve nadaljevanji enako plačilo. A ko je Robert javnosti izdal, koliko so mu plačali, jih je bilo menda sram. "Kaj ni to noro? Jezni so, ker sem povedal, ne morem verjeti!" je ob tem povedal zvezdnik. Predsednik studia Kevin Feige je ob tem povedal, da si želijo, da bi Robert še naprej upodabljal Tonyja Starka, a so kljub temu že začeli iskati cenejše igralce, saj jim je Robert zagrozil, da jih lahko pusti na cedilu le nekaj mesecev pred začetkom snemanja.

"Robert se ne bo pustil manipulirati. Producentom je že dal vedeti, da ne bo delal z ljudmi, ki ga ne cenijo," je ob tem sporočil njegov bližnji prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.