Za vragolije pod tušem

Foto: Žurnal24 Ceno posameznega pripomočka si oglejte v zavihku galerija. (Foto: Boštjan Tacol) Foto: Žurnal24 Red Shop igračka Foto: Žurnal24 Red Shop igračka Foto: Žurnal24 Red Shop igračka Foto: Žurnal24 Red Shop igračka

Your browser doesn’t support HTML5 video

Da bodo spolne igrice v kopalnici še bolj mokre, si omislite pripomočke, ki bodo poskrbeli za užitke v dvoje. Vibracijska gobica, ročka, oprijemalka in lisice bodo zagotovo popestrile vragolije pod tušem.
Oglej si celoten članek

Trg erotičnih igračk je bogatejši za nove pripomočke, ki bodo popestrili vaše igrice v kopalnici. Za še bolj mokro tuširanje bo poskrbela vibracijska gobica, vakumska ročka, oprijemalka in lisice. Naštete pripomočke si oglejte v zavihku galerija.

Vibracijska gobica
Mehka, spužvasta gobica ima vibracijski metek, ki se diskretno skrije v gobici, in vam pričara nasmeh na obrazu ob vsakem tuširanju. Gobica je idelana za masiranje partnerja ali za samozadovoljevanje.

Erotične pripomočke nam je predstavila Nada Krivokapić Črešnik iz Red Shopa. Njene nasvete si oglejte v zavihku video.

Vakumska ročka
Ročka je majhna, prenosljiva in enostavna za uporabo. Ob nakupu dveh vakumskih ročk se lažje raztegnete in si nastavite pozicijo rok, da ste neobremenjeni.

Vakumska oprijemalka
Velika oprijemalka z dvema vakumskima nastavka se oprime vseh gladkih površin. Oprijemalka zagotavlja dober oprijem za pravo pozicijo pod tušem.

Lisice z vakumskim nastavkom
Zelo močna vakumska nastavka z lisicami vam omogočata, da se poigrate v kadi, jacuzziju ali pa jih z malo domišlije uporabite na steklenih vratih, oknu, v avtu, v kuhinji...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.