Za Williamsa usodna serija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Robina Williamsa v globoko depresijo ni pahnila diagnoza, da ima Parkinsonovo bolezen, ampak ukinitev serije The Crazy Ones.
Oglej si celoten članek

Kot je izdal vir, ki je bil v zadnjih mesecih v stikih s komikom, je Williams odločitev televizije, da druge sezone ne bo, označil za "osebni poraz“. "

"Zelo ga je prizadelo,“ je še povedal vir in dodal, da je bila ukinitev razlog, da je pretekli mesec obiskal kliniko, a ne zaradi alkoholizma, ampak zaradi depresije. "Moj obraz je razobešen po vsem mestu. Vse je odvisno od mene,“ naj bi izjavil komik, ki je imel menda finančne težave.

Williams naj bi se poleg tega obremenjeval tudi s svojo starostjo. Menda je potarnal, da v Hollywoodu zanj ni več dobrih vlog in da ima težave z delom celo veliki Robert De Niro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.