Za ženo vzel svojo labradorko

Foto: Žurnal24 "Ljubezen med nama je zelo iskrena," je povedal 20-letni Joseph. (Foto: YouTube)
20-letni Joseph Guiso je zgrozil avstralsko javnost, ko se je “poročil” s svojo labradorko.
Oglej si celoten članek

Joseph Guiso je tako zelo predan svoji 4-letni labradorki Honey, da jo je vzel za ženo. Poročni obred je potekal v parku v mestu Toowomba, nevesta pa je bila ob tej priložnosti oblečena v plašč bele barve.

„To je bil dogodek, ki sem ga organiziral zase in za svoje prijatelje. Bilo je zelo zabavno, saj smo se ob tej priložnosti vsi oblekli v svečana oblačila, ki jih sicer ne nosimo,” je povedal 20-letni mladoporočenec, ki se zaveda, „da se s psom ni mogoče poročiti“. Poudaril je še, da ima Honey iskreno rad in da gre pri njima za platonsko, ne fizično ljubezen.

Seveda pa imata tudi Joe in Honey težave v zakonu kot vsak par. "Honey je nekoliko jezna zaradi velike publicitete, pa me kaznuje z molkom,” je povedal 20-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.