Žaba Greta na poti do resnice

Foto: Lutkovno gledališče Maribor
Foto: Lutkovno gledališče Maribor
Otrokom ob 10. uri v Lutkovnem gledališču predstavite žabji svet in si z njimi oglejte predstavo Žaba Greta.
Oglej si celoten članek

Majhna in ošabna žaba Greta ni zadovoljna s svojo rodno mlako, ker v njej "ne pride do izraza". Tako se odpravi na pot, na kateri se sooča z nevarnostmi in spoznava najrazličnejša bitja, ki včasih pomagajo njej, drugič pa ona njim.

Skozi kopico zapletov najde svoje domovanje v podzemni jami. Pot pa ni samo napeta in zanimiva pustolovščina, pač pa tudi priložnost za Greto in nas, da spoznamo nekaj zelo koristnih resnic: Greta lahko najde svojo srečo samo tako, da se tudi sama spremeni - dozori in ugotovi, da mora koristiti drugim.

Za vstopnico boste odšteli pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.