Žaba, ki je pojedla žabo

Foto: Žurnal24 Lačna žabica se je odločila, da bo pojedla svojega tovariša.
Kerry Roberts je velika navdušenka nad divjino in življenjem v njej. Tokrat pa je v divjini doživela manjši šok, saj je bila priča pravemu živalskemu kanibalizmu.
Oglej si celoten članek
Kerry Roberts veliko časa preživi v divjini in opazuje živalske vrste in njihov način življenja. Vendar je včasih priča nenavadnim prizorom. Nekega jutra je zaslišala nenavadno žabje regljanje in se je hotela na lastne oči prepričati, od kod prihaja zvok. Ko se je približala ribniku, je videla žabo, ki je jedla drugo žabo. Sprva je mislila, da vidi kačo, potem pa je le dobro pogledala in ni mogla verjeti lastnim očem.

Povedala je, da sta bili obe žabi v velikosti škatlice za vžigalice ter da je bila ob prizoru šokirana. "Ponavadi se hranijo z žuželkami in insekti," je še dodala Kerry. Očitno so tudi dvoživke nagnjene h kanibalizmu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.