Zabava FIT teles

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ne zamudite Fit & Fabulous Summer Night Out.
Oglej si celoten članek

Z odlično house glasbo producenta in didžeja Alexserra se boste podali na pot do popolnega poletnega telesa!

Motivacija se bo začela 17. 8. 2012 v Nebotičniku. Glasba je ključno motivacijsko sredstvo, ki povečuje tako vzdržljivost kot tudi raven energije. Za ogrevanje pa bo poskrbela zumba inštruktorica Eva Uršej!

Mamljiv vonj, nabit s pozitivno energijo. Očarljivi pogledi lepih deklet, ki zastirajo poglede postavnih fantov. Dogodivščina, ki se v noči utaplja v soju bleščic, žarometov in glamurja, vas bo popeljala v nov svet užitkov. V svet, kjer so trendi sedanjosti oviti v posebno klubsko glasbeno poslastico. Bodi del naše zgodbe in se pridruži vsem, ki strmijo k uspešnemu življenju, ustvarjajo lastno kariero, kujejo nove ideje in potrebujejo pravo mero eksotične zabave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.